Camper huren Amsterdam

Wil je een Camper huren in Amsterdam? Dan kun je terecht bij Camperverhuur Abcoude. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Zuidoost. Of je er nu een lang weekend op uit wilt met z’n tweetjes of met je kinderen een paar weken op vakantie wilt: bij ons vind je een camper die aan jouw wensen voldoet. Bekijk ons assortiment, kies de camper die bij jou past en maak meteen een reservering!

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar verhuurbedrijf in Amsterdam waar je een camper kunt huren, dan ben je bij Camperverhuur Abcoude aan het juiste adres. Wij verhuren luxe, nieuwe campers waarin je zonder zorgen kunt gaan genieten. Alles is tot in de puntjes verzorgd: de camper zelf, de zeer complete uitrusting en inventaris, de verzekering en de persoonlijke instructie en aandacht van ons enthousiaste team. Bij ons ben je ervan verzekerd dat je avontuurlijk op vakantie gaat, maar dan wel lekker comfortabel!

Ons camperverhuur aanbod
Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod luxe campers? Klik hier voor ons camperoverzicht. Hier vind je alle informatie over de campers en kun je direct de camper van jouw keuze boeken!

Camperverhuur Abcoude is de beste keuze als je een camper wilt huren in Amsterdam. Onze camperverhuur vestiging aan de Abcouderstraatweg in Amsterdam-Zuidoost is gemakkelijk te bereiken. Met de auto ben je vanuit Amsterdam in een mum van tijd op onze vestiging, waar je gemakkelijk je auto kunt parkeren. Je kunt hem daar als je wilt gedurende de huurperiode ook op ons terrein laten staan. Wil je liever met het Openbaar Vervoer komen? Vanaf station Holendrecht en vanaf station Bijlmer neem je de bus die slechts 100 meter van onze locatie stopt. En vanaf onze camperverhuur locatie zit je zo op de A2, de A9 en de A10. Handig toch?

Camper huren in Amsterdam – even ontsnappen aan de drukte van de stad – lekker avontuurlijk op vakantie – zorgeloos een camper huren bij Camperverhuur Abcoude – uitgebreid aanbod luxe campers - zoeken en meteen boeken.