Camper huren Utrecht

Een camper huren nabij Utrecht? Dat kan bij Camperverhuur Abcoude. Onze ophaallocatie is in Amsterdam-Zuidoost, dicht bij de A2. Zo kun je makkelijk naar huis om de camper in te laden en op vakantie te gaan. Je spullen gelijk meenemen als je de camper ophaalt, is natuurlijk ook een optie! Je auto kan bij ons op het terrein blijven staan.

We beschikken over verschillende nieuwe, luxe campers. Voor als je met zijn tweeën op pad gaat of met het hele gezin. We hebben compacte buscampers en grotere campers voor 4 personen. De campers komen uit 2022, dus zijn harstikke nieuw. Ook beschikken ze over een zeer complete uitrusting en inventaris, fietsenrek en achteruitrijcamera en is de verzekering goed geregeld.

Benieuwd naar onze luxe campers? Neem dan snel een kijkje op ons camperoverzicht. Hier vindt je alle informatie over de campers en kun je gelijk boeken.

Wij van Camperverhuur Abcoude vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel op vakantie gaat. Persoonlijke aandacht, een goede instructie en een camper die tip top in orde is staat bij ons hoog in het vaandel.

Wil je een camper huren vlakbij Utrecht? Dan ben je bij Camperverhuur Abcoude bij het juiste adres!