Praktisch

Tarieven en verzekering

Alle tarieven van onze huurcampers zijn in euro’s, inclusief BTW en all-riskverzekering (met een blijvend eigen risico van € 1.000,- per schadegebeurtenis). Brandstof is exclusief.

Borgsom

De borgsom voor de huurcamper bedraagt € 1.000,-. Deze borgsom krijgt de huurder aan het eind van de huurperiode terug. De borgsom wordt uiterlijk zeven dagen na inlevering van de camper overgemaakt naar de bankrekening van de huurder. Eventuele schade, ontbrekende onderdelen en brandstof worden verrekend met de borgsom. De borg kan betaalt worden via Ideal, bankoverschrijving, pinnen of contant en dient voor vertrek betaalt te zijn. 

Reserveren en betalen

In ons boekingssysteem is direct te zien of de gewenste camper beschikbaar is en is de camper direct te boeken. Een boeking kan uitsluitend gedaan worden door alle gegevens volledig en naar waarheid in te vullen. Bij reservering dient een aanbetaling te worden gedaan van 25% van de huursom. De (aan)betaling kan geschieden per iDeal. De totale huursom dient voldaan te zijn minimaal één week voor vertrek. Deze betaling kan geschieden per bankoverschrijving, per pinbetaling of contant.

Minimale huurtermijn

De minimale huurperiode van een camper is 1 week. In het hoogseizoen is de minimale huurperiode 2 weken. Deze huurperiode gaat in op vrijdag of zaterdagmiddag tussen 15.00 uur en 17.00 uur en eindigt op vrijdag of zaterdagochtend tussen 9.00 uur en 11.00 uur. 

Vrije kilometers

Het aantal vrije kilometers bedraagt 1.750 km per week. Daarboven geldt een toeslag van € 0,20 per kilometer voor alle camperklassen.

Bestuurder

Bestuurders moeten minimaal 24 jaar oud zijn en minstens 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Het bezoeken van festivals is met onze campers niet toegestaan. Het is toegestaan om met onze buscampers op wintersport te gaan, met onze grote campers is dit niet toegestaan. Wij hebben een kopie rijbewijs en kopie identiteitsbewijs nodig van de bestuurder.

Ophalen

Bij het ophalen ontvangt de huurder duidelijke, persoonlijke instructies over de besturing en het gebruik van de camper. De instructie duurt ca. 1 uur. Als naslagwerk ligt in iedere camper een map met alle informatie en gebruiksaanwijzingen. Voor een veilig en goed gebruik en het voorkomen van schades dient de huurder de instructies altijd op te volgen. De huurder kan de eigen auto gedurende de huurtermijn parkeren op het afgesloten terrein van Camperverhuur Abcoude, dit is op eigen risico van de huurder.

Terugbrengen / schoonmaak

De camper dient binnen de aangegeven tijdstippen teruggebracht te worden. De camper dient schoon ingeleverd te worden (van binnen schoongemaakt, chemisch toilet en vuilwatertank dienen geleegd te zijn). De buitenzijde hoeft niet schoongemaakt te worden. Indien de camper van binnen niet voldoende schoongemaakt is, zien wij ons genoodzaakt de schoonmaakkosten (€125,- voor de binnenzijde,€ 150,- voor het toilet) in rekening te brengen. De camper dient voor inlevering volledig afgetankt te zijn.

Inventaris / toilet

Alle campers zijn voorzien van een luxe standaard inventaris (Nespresso-apparaat, koelkast, kookplaat, kookgerei, serviesgoed, gastank) en benodigdheden voor het toilet (chemische vloeistof, schoonmaakmiddel en toiletpapier). Extra toiletpapier dient de huurder zelf aan te schaffen. Let op: alleen gebruik van toiletpapier geschikt voor chemische toiletten is toegestaan. Dit is verkrijgbaar bij kampeerwinkels.

Linnengoed

Linnengoed (beddengoed, handdoeken) is niet inclusief en dient door de huurder zelf verzorgd te worden.

Extra’s

De campers van Camperverhuur Abcoude zijn standaard uitgerust met een fietsenrek, geschikt voor elektrische fietsen, achteruitrijcamera en Carplay. Aan boord is een gevulde gastank. Een buitentafel met comfortabele stoelen is optioneel bij te boeken.

Vignetten en milieusticker

De vignetten zijn bij de ANWB en ook onderweg bij tankstations te verkrijgen. Ze zijn een beperkte periode geldig en zitten niet standaard op de camper. De milieustickers voor Duitsland en Frankrijk zitten op de campers. Overige dienen zelf aangeschaft te worden.

Schade, diefstal

Schade of diefstal dient zo spoedig mogelijk bij Camperverhuur Abcoude te worden gemeld. Zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

Reis- en annuleringsverzekering

U kunt bij ons geen reis- en annuleringsverzekering boeken. Deze dient u zelf af te sluiten. Een annuleringsverzekering moet gemiddeld binnen 7 dagen na het boeken worden afgesloten.  

Annulering door huurder

Als een overeenkomst wordt geannuleerd door de huurder, dan kan Camperverhuur Abcoude annuleringskosten in rekening brengen. De annuleringsregeling is beschreven in de Algemene Voorwaarden.

Hond

Het is helaas niet toegestaan om een hond mee te nemen in de camper. 

Boetes

Mocht er een boete binnenkomen, dan wordt deze door de huurder betaald. Hier worden €7,50 administratiekosten voor gerekend.